dijous, 29 de novembre del 2012

izaskun morena

Hola soc Izaskun  m' agrada estar amb els meus amics i amb la meba tutora Eva.Ara esteim acabant els ll ibres de català.

divendres, 23 de novembre del 2012

Leandro Bertorelli Civico

Bon dia questa setmana hem treballat els aliments . I de català aumentatius i diminutius . I de mates les hores. I de castella sinònims i antònims.



dijous, 22 de novembre del 2012

VISITA AL MERCAT

Avui com activitat ,dins del projecte dels aliments, hem visitat el mercat nou. Hem vist les diferents parades i els aliments que en venen.Hem vist aliments frescs com peix, carn, fruites verdures, aliments elaborats , aliments ja cuinats i diferents maneres de conservar els aliments en sal (bacallà), en vinagre (olives, encurtits)...
La visita ha acabat amb un esmorzar a l´escola amb  la compra que hem fet al mercat i que ha consistit en pa pagès,  tomàquets, pernill dolç i formatge. Boníssim!!!




























dilluns, 12 de novembre del 2012

LES NOSTRES RECEPTES DE CUINA

ESTIMATS PARES/MARES:

HEM COMENÇAT UNA ACTIVITAT EN LA QUAL ELS VOSTRES FILL/ES ESCRIURAN I LLEGIRAN A TOTS ELS COMPANYS UNA RECEPTA DE CUINA CADA DIA. ESPEREM QUE D´AQUI SURTIN ALGUN BON CUINER/A I QUE AQUEST PROJECTE ENS SERVEIXI PER APRENDRE LA IMPORTÀNCIA DE MENJAR BÉ I DE TOT.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ.

dimecres, 7 de novembre del 2012

CARLOS ALVADO BATLLORI


HOLA  ES TA SE  MANA EMOS ECHO EL TEMA 2
I TAMBE MEAGRADA ESTAR   CON VICENT I CON RAUL